Verksamhet

Vi utför alla möjliga former av inredning. Ni kan med förtroende vända er till oss vare sig det handlar om en enkel renovering eller en total ombyggnad.

Tycker ni att det är svårt att hitta en lösning som passar era behov så hjälper vi gärna till med att designa och föreslå hur man kan förverkliga era visioner.

Vi har många års erfarenhet inom design och inredning och inget uppdrag är för litet eller för stort.

  

Byggnation är ett av våra starkaste områden och vi utför allt från projektering till färdigställande - från grävning till skorsten.

Vi utför alla sorts byggjobb vare sig det rör sig om en liten tillbyggnad / ändring eller uppförande av hela hus, både monteringsfärdiga och platsbyggda.

 

  

Funderar ni på att renovera badrummet? Eller börjar bli dags att ta itu med de där planerna att bygga ett spa i källaren?

Vi har stor erfarenhet av renovering och nybyggnation av våtutrymmen. Du kan med förtroende vända dig till oss med dina planer. Vi kan ta totalansvar för ett projekt, stort eller litet.

Vi utför även gärna designförslag. Det kan vara lite besvärligt med avlopp, vatten och eldragningar. Vår erfarenhet garanterar att ni får ett snyggt, funktionsmässigt bra och professionellt utfört arbete. 

Börja det bli dags att göra något åt trädgården? Börjar garageuppfarten bli sliten? Kanske entrén skulle behöva en uppfräschning?

Vi på LL vet vad lite planering kan göra med en villatomt. Vi hjälper till med design, plantering av växter, anläggning av gräsmattor och till sist men inte minst så utför vid stensättningsarbeten.

Tänk vad en trädgårdsmur kan lyfta en hel villatomt eller vilket lyft det kan innbära att byta ut asfalten på garageuppfarten till en stensättning.

Vi kommer gärna med förslag och skissar på en lösning tillsammans med er.